Шокиращо убийство в София. Психологът Иван Владимиров беше застрелян във входа на

...
Шокиращо убийство в София. Психологът Иван Владимиров беше застрелян във входа на
Коментари Харесай

Жестокост! Убиецът на Нав се е опитал да скрие тялото в мазето

Шокиращо ликвидиране в София. Психологът Иван Владимиров беше убит във входа на жилищния си блок. Задържан е някогашен служител на реда, против който Владимиров е подавал голям брой сигнали.

Малко след 22:30 часа мъж се е обадил в полицията и е съобщил за осъщественото ликвидиране. Екипите на полицията са задържали на място 52-годишен комшия на Иван Владимиров и някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи Той не е отрекъл, че е направил убийството и към този момент е арестуван за 72 часа.

Според събраната информация, сигналите за междусъседските разногласия са от години.

Все още невярващи, съседите на Иван Владимиров минават през входа, в който е станало закононарушението.

Малко откакто Иван Владимиров влиза във входа нощес и потегля по стълбите към жилището си 52-годишният служител на реда го прострелва. След това се пробва да скрие тялото в мазето. Още при започване на предишния ноември Иван Владимиров описа в ефира на bTV на този човек.

“Той ми залива вратата с масло, хвърля ми яйца по прозореца, тъй като аз съм му шумял и съм му пречил да спи. Ходих в полицията и споделят, че нищо не може да се направи, а това е някогашен служител на реда и той несъмнено има револвер. Не знам дали няма да съм идващия убит, тъй като съм си преместил стола внезапно. Той  беше набил един възрастен човек на общо заседание и му споделям давай да го съдим и той вика " Не той ще ме простреля “. Хората живеят в боязън “, споделя в " Преди обед “ през ноември.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР